E-post:Kontakta nu      fasta:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Nicotininnehållande e-cigaretter legaliseras i Australien, men de kan bara köpas på apotek!

Släpp tid: 2020-09-30 15:17:50    träffar: 29

Även om det är känt att en produkt med e-cigaretter är laglig i Australien är försäljning och innehav av nikotineinnehållande e-cigaretter olaglig (utom i södra Australien) till följd av nikotinsförbudet.

För att legalisera nikotin-cigaretter deltar många grupper och organisationer i Australien i kampanjen, överklagande, framställning. I augusti 2018 anordnade exempelvis Australiens Skattebetalarallians en en kampanj för att legalisera e-cigaretter i Australien.

Vid den tidpunkten sade Aaron Stonehouse, en talesman för koalitionen&DAGG35.39:s kampanj, att försäljningen av nikotineinnehållande e-cigaretter nästan alltid var laglig i utvecklade länder och att det var dags för en förändring i Australien.  

Även om det är olagligt att sälja är den svarta marknaden så omfattande att tonåringar lätt kan köpa e-cigaretter som innehåller nikotin. Med legalisering och planering har den australiska regeringen äntligen börjat göra förändringar.  

Enligt Radio 9 Australia kommer australierna att kunna köpa e-cigaretter som innehåller nikotin på apoteken s å snart de får en läkare och_.39,recept från juni 2021, den australiska läkemedelsmyndigheten (TGA) som tillkännagavs den 23:e september.

Interimsbeslutet kommer att vara öppet för offentliga kommentarer och ett slutligt beslut kommer att fattas i slutet av året.  

Enligt interimsbeslutet kommer Poisons Standard att behöva revideras så att nikotin, som människor använder, kommer att räknas som ett receptbelagt läkemedel snarare än ett farligt gift.

Australian Medicines Regulatory Agency (TGA) sade i ett uttalande att de föreslagna ändringarna innebar att " Även om du fortfarande kan beställa online från din allmänna leverantör med hjälp av & FRAM35,39;Personligt importsystem& FRAM35,39; enligt Terapeutic Substances Act 1989... Du och jag behöver ett recept.  

Förändringen kommer inte att påverka vanlig tobak.


Rekommendera för dig

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alla rättigheter förbehållna.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.