E-post:Kontakta nu      fasta:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Analys av den nya tobaksmarknaden i Japan och Sydkorea 2

Släpp tid: 2020-10-14 14:06:58    träffar: 17

Korea: Tobaken är mycket marknadsförd och KT & G syftar till att utvidga sin globala HNB-verksamhet

Ur lagstiftningssynpunkt genomför Sydkorea aktivt en politik för tobakskontroll, såsom att standardisera innehållet i och storleken på varningsbilder på cigarettpaketen.Till skillnad från Japan tillåter Sydkorea försäljning av elektroniska uttjänta cigaretter och vägleder marknadsinriktningen genom strikta regler.  

När det gäller skatter har Sydkorea också vidtagit en rad åtgärder för att införa högre skatt på elektroniska atomiserade cigaretter, vilket har lett till en höjning av HNB-skatten till 90% av skatten på traditionella cigaretter i hopp om att nå målet med tobakskontroll.

Från företagens perspektiv, KT & G inser produktdifferentieringen genom kontinuerlig oberoende forskning och utveckling och söker aktivt samarbete med PMI på denna grundval för att bättre möta konsumenternas efterfrågan genom produktkomplettering, påskynda HNB:s utlandsbaserade säljfrämjande hastighet och uppnå en bättre utveckling hand i hand.

Reglering och beskattning som utgångspunkt för reglering, innovation och differentiering för att främja industrins utveckling

Ur regeringens och 39s synvinkel är det en viktig uppgift att påskynda förbättringen av regleringen av e-cigaretter och skattesystemet. Genom att anpassa regleringspolitiken kan den inte bara locka till sig ungdomar utan också uppnå syftet att uppmuntra rökersättning.  

Genom att fastställa en rimlig skattesats kan tobaksskatteintäkterna stabiliseras medan den totala tobakskonsumtionen kan minskas.  

Från företagens synvinkel kan oberoende forsknings- och utvecklingsinnovation för att uppnå produktdifferentiering, tillgodose efterfrågan från olika konsumenter, inte bara hjälpa företag i den ledande starka miljön att få ett genombrott i den lokala marknadens resultat.De nya tobaksprodukternas rikedom på marknaden och mognad kan också öka, påskynda populariseringen och slutligen förverkliga den globala snabba utvecklingen av den nya tobaksmarknaden.


Nästa: Vad är PMTA?

Rekommendera för dig

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alla rättigheter förbehållna.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.