E-post:Kontakta nu      fasta:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Är elektronisk cigarett en cigarett? Hur skadligt är det?

Släpp tid: 2020-09-14 16:45:08    träffar: 18

Som ersättning för cigaretter har e-cigaretter de fördelar som " rökning " och tar doft, som blir mer och mer populär bland människor.


Men som en ny produkt står e-cigarett inför många osäkerheter.Till exempel att begreppet och utvärderingen av e-cigaretten inte överensstämmer med varandra, att produktnormerna inte är enhetliga och att e-cigarettens beteende inte är standard, måste alla dessa förtydligas, enhetliga och standardiserade.


När det gäller e-cigarett kan du få lite grundläggande vetenskaplig popularisering s å att du bättre kan förstå e-cigarettens natur.




Är elektronisk cigarett en cigarett?


E-cigaretter röker olja och andas ut dimma.Förutom den möjliga nikotinhalten är den en helt annan kategori än cigaretter.


Begreppet elektronisk cigarett:


E-cigarett är ett slags elektronisk cigarettprodukt som förvandlar flytande cigarettolja till ånga genom atomisering.Det skiljer sig från iqos eftersom det inte brinner vid låg temperatur, så de två typerna är faktiskt olika.


E-cigarettens sammansättning är följande:


Elektronisk cigarettutrustning är en processor som atomiserar vätska vid hög temperatur.Sammansättningen av e-cigarettolja är nyckeln.Elektronisk cigarettrök består av nikotin, smaker och doftämnen samt PG/VG.




PG (propylenglykol): FDA definierar den som " i allmänhet säker för människokroppen " Nej.Det är bärare av essens i tobak och kan öka smaken på cigarettolja.Efter uppvärmning kommer den att producera en liten mängd dimma med en känsla av halshuggning.


VG (vegetabiliskt glycerin eller glycerol): ett allmänt använt råmaterial i det dagliga livet.VG ansvarar för att producera " Dimma " i matlagningsolja. Ja.


Kryddor och smaker: essensen av livsmedelssmakerna har ingen effekt på människokroppen.


Är elektronisk cigarett skadlig?




I ovannämnda arbetsprincip och införande av en sammansättning drar vi slutsatsen att nikotin är skadligt för människokroppen i elektroniska cigaretter.


Nikotin är den huvudsakliga orsaken till vårt missbruk av rökning.När vi röker cigaretter är det som är mest skadligt för vår hälsa kolmonoxid och tjära, och dessa två komponenter i e-cigaretter är inte tillgängliga och kommer inte att produceras under drift.


Men nikotin är inte säkert.En kort tidsperiod och stora doser nikotin (över 50mg) räcker för att få människor att kräkas, kräkas och till och med riskera sina liv.Men så länge dosen ligger inom det säkra intervallet är effekten av nikotin på människokroppen mycket liten.


Kan e-cigaretter producera skadliga ämnen?


Reaktionen vid pyrolys av organiskt material kräver en temperatur på omkring 700-800 grader, och cigaretternas direkta förbränningstemperatur är över 800 grader.Rökning av cigaretter kommer därför att orsaka nya farliga ämnen.Den maximala temperaturen för vanliga elektroniska cigaretter är dock mellan 300 och 400 grader, vilket är långt från villkoren för fission.


Vanliga e-cigaretter kan inte bara hjälpa missbrukare att sluta röka överdrivet, utan också göra deras liv mer hälsosamt.


Rekommendera för dig

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Alla rättigheter förbehållna.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.